Vaše dary se dostanou k lidem, kteří je potřebují

AKTUÁLNĚ: záplavy na Srí Lance

Povodně a sesuvy půdy na Srí Lance zasáhly přes 500 000 obyvatel. Nejméně 73 000 lidí zejména na severu a západě Srí Lanky muselo opustit své domovy.

Oslovili jsme partnery přímo na místě. Víme od nich, že bezprostřední pomoc po povodních, jako dodávky jídla a vody, probíhala dobře. Na obnovu zpustošených škol, domů a silnic ale zdroje chybí. „Nyní je potřeba pomoci obětem záplav, aby se vrátili co nejdřív k normálnímu životu,“ napsal nám doktor Deshapriya přímo z místa.

Proto jsme se rozhodli pomoc na Srí Lance podpořit vyhlášením sbírky.

Číslo účtu: 292949292/0300, VS: 324

DAROVAT

Darujte pravidelně – DOBRÁ HODINA

Darujte 1 hodinu své práce za měsíc. Zajistíte tak práci lidem jinde na světě. Darujete jim svobodu.

Jak to uděláte? Přispějte každý měsíc svou 1 hodinovou mzdou. Vaše práce tak pomůže získat práci dalším lidem.

Co vám k tomu přidáme? Každý měsíc vám budeme vyprávět příběh jednoho člověka, kterému jste svým příspěvkem pomohli k soběstačnosti.

Vaše pomoc má totiž jméno.

Lenka a Jakub se už připojili k DOBRÉ HODINĚ.

Podívejte se, co k tomu řekli:

Darujte teď

Možná chcete podpořit naši práci jednorázovým darem. Děkujeme vám za to.

Nejcennější je pro nás pravidelná podpora. Vaše malá částka měsíčně nám dá jistotu a umožní žádat o granty, díky kterým dosáhneme i na desetinásobek.

Tady je cesta k darování.

Jak využijeme váš dar?

Pro každou neziskovku je obtížné sehnat prostředky na vzdělávání, na mzdy lidí, kteří pomoc řídí, nebo na elektřinu na napájení zařízení, která nás spojují se světem. Jediným volným zdrojem, který na to máme, jsou dary našich dárců. Díky nim také můžeme reagovat rychle a začít pomáhat dříve, než přijdou peníze z grantů. O všem vás budeme pravidelně informovat.

Každý dar je důležitý. Děkujeme vám.

dárek3
DÁREK³

Podpořte děti a dospělé v zemích, kde pracujeme: ženy v Zambii, děti v uprchlickém táboře v Barmě nebo farmáře z Kambodži. Udělejte dobrou věc a netradičně obdarujte své blízké k Vánocům, narozeninám nebo jen tak.

Dárkem uděláte trojí radost – sobě, dítěti nebo dospělému, kterému jste svými penězi pomohli, i člověku, který od vás dostane dárkový certifikát se svým jménem.

Proto DÁREK³.

Vyberte si z dárků, které právě nabízíme podle aktuálních projektů.

Dar ze závěti

Svou závětí můžete darovat budoucnost jiným lidem i tehdy, když váš život skončí.

Možná se rozhodujete, jak naložíte s majetkem, který po sobě zanecháte. Závěť vám umožní rozdělit dědictví mezi vaše blízké tak, jak si přejete.

Můžete také část svého majetku darovat organizaci, jejíž práce si vážíte. V posledních letech se tento typ podpory rozvíjí i v naší republice.

Čtěte více o darování ze závěti.

Potřebujete číslo účtu nebo potvrzení o daru?

Tady je náš transparentní účet: 2400384700/2010

Na všechny pohyby na tomto účtu se můžete sami podívat.

Vystavíme vám rádi potvrzení o daru. Stačí vyplnit tento formulář.