Tvořte další příběhy – přidejte se

Toto video jsme připravili pro Noc kostelů 2016. Jsou v něm záběry ze zemí, kde společně pracujeme, a naše témata. A jako vždy pozvání – přidejte se a pojďte společně tvořit bezpečnější svět!

Barvy Barmy

Petra a Eliáš přivezli z Myanmaru svědectví o situaci vnitřních uprchlíků. Tisíce lidí žij v táborech, kam byli odsunuti, odříznutí od světa, bez přístupu k lékařské péči nebo úřadům. Diakonie lidem v táborech dává rybářské sítě, šicí stroje či kuřata k obživě, opravuje a vybavuje školy a školí dobrovolné hasiče. Naši práci můžete podpořit na www.postnisbirka.diakonie.cz

Pomáháme ženám v Zambii

V Zambii učíme dospělé ženy číst a psát a podporujeme svépomocné skupiny, které díky společnému spoření dokáží velké věci.

Pomáháme uprchlíkům v Jordánsku a Libanonu

V jordánském táboře Zátarí v roce 2017 pomáháme dětem a mladistvým vyrovnat se s traumatem z války. V minulých letech jsme pomohli mnoha lidem vyučit se řemeslo a přivydělat si. V Libanonu budeme letos pomáhat rodinám, které se starají o uprchlíky a rozdávat dětskou výživu.

Neziskovka roku 2016

Tohle video za nás soutěžilo v Neziskovce roku 2015 a v 1 minutě vám ukazuje, co to vlastně děláme. Je to jasné, ne?
Ještě je potřeba dodat, že jsme se umístili na 3. místě v kategorii velkých neziskovek. To nás samozřejmě velice těší!

Na cestě po zemích

Video pro Noc kostelů 2015 s fotkami ze zemí a projektů. Udělejte si přesně 8 minut čas a podívejte se do Barmy, Kambodži nebo Etiopie.