4. 11. 2016 – Ve středu večer 2. listopadu dospěly k vrcholu téměř roční přípravy další benefiční aukce uměleckých děl.

V sále Novoměstské radnice se mezi obrazy, grafikami a objekty setkali hosté i s některými autory dražených děl. Herec Dejvického divadla Hynek Čermák promluvil o svém fotografování aktů. Jan Vejtasa vyprávěl o síle, která ho vede k umělecké tvorbě. Jan Tuháček přiblížil dramatické osobní okolnosti vzniku fotografie Láska v objetí srdce.

3. benefiční aukce vynesla 169 900 Kč.

Máme radost z toho, že se podařilo shromáždit peníze, které podpoří práci lidí na jiných místech světa, v Etiopii, Sýrii nebo v Kambodži.

Máme radost z toho, že se na aukci setkali lidé, kteří by se jinak možná vůbec nepotkali.

Děkujeme za skvělou spolupráci lidem z The Prague Concert Co., kteří nám pomohli s dopolední instalací uměleckých děl v sále radnice.

Děkujeme kolegům z dražebního portálu LiveBid, kteří si vzali na starost hladký průběh on-line aukce.

Především ale děkujeme umělcům, kteří darovali výsledky své práce, aby umožnili pracovat jiným lidem, i dražitelům, kteří se stali novými vlastníky krásných děl.

Kde pracujeme a koho podporujeme? Co je tedy vaše práce?

Hynek Čermák a Eliáš Molnár

licitátor Tomáš Lexa