28. 4. 2017 – Skončila sbírka Barvy Barmy a je co oslavovat. Přijďte ve čtvrtek 18.5. od 18:30 do Centra Langhans ve Vodičkově ulici. Potkáte se tam s kolegy, kteří v Barmě byli, budete se moci zeptat na naše projekty a u kávy a občerstvení s námi oslavit úspěch letošní postní sbírky.

Získáme 560 000 Kč pro Barmu?

Postní sbírka v evangelických sborech skončila 15. dubna. Každý den na náš transparentní účet přicházejí příspěvky od zapojených sborů i jednotlivců a my jsme napjatí, jestli se nám podaří splnit náš cíl: získat 560 000 Kč. Zatím se zapojilo 91 farních sborů, které společně s jednotlivci zaslaly 379 846 Kč. Za to je možné například pořídit školní pomůcky pro více než 1 000 dětí.

Barmský večer: pojďme se potkat

Rádi bychom se se všemi, kteří nám pomohli náš cíl splnit nebo které zajímá Barma a práce Diakonie, setkali osobně. Proto vás zveme na barmský večer, který pořádáme ve čtvrtek 18.5. od 18:30 v Centru Langhans ve Vodičkově ulici. Potkáte se tam s kolegy, kteří v Barmě byli, budete se moci zeptat na naše projekty a u kávy a občerstvení s námi oslavit úspěch letošní postní sbírky.

Událost na Facebooku najdete TADY.

Nebo si můžete stáhnout POZVÁNKU.

Pokud chcete přijít, napište nám prosím na sobotova.spolu@diakonie.cz, abychom Vám drželi židli a chlebíček :-).

ČTĚTE VÍC: Barvy Barmy

Eliáš Molnár bude vyprávět o svých zážitcích z Barmy