Dobrá hodina

Můžete nám věnovat jen hodinu měsíčně? Zapojte se do Dobré hodiny.

Darujte nám pravidelně 1x za měsíc hodinovou mzdu a na 1 hodinu se stanete naším kolegou či kolegyní. 1 hodinou své práce pomůžete zajistit práci lidem jinde na světě.

A každý měsíc vám budeme vyprávět příběh jednoho člověka, kterému jste svým příspěvkem pomohli k soběstačnosti.

Práce je cesta k důstojnému životu.

Běžecké závody RunCzech

Běháte? To úplně stačí, abyste mohli začít měnit svět k lepšímu.

Jsme partnery RunCzech běžeckých závodů – to znamená, že si přes nás můžete koupit registrace na vybrané pražské závody a přispět tak na naši práci:

• Volkswagen maraton v Praze 7. 5. 2017 (2 900 Kč)
  • Birell Běh na 10 km v Praze 9. 9. 2017 (1 400 Kč)

Vaše vůle, odhodlání a vytrvalost může někomu pomoci postavit se na vlastní nohy. Registraci najdete tady.

RunCzech_registration_mark_RGB

Dobrovolnictví

Vítáme pomoc dobrovolníků v následujících oblastech:

Pomoc při povodních v České republice: máme síť víc než 700 dobrovolníků, kterým několikrát do roka nabízíme školení a připravujeme je pro případ příští povodně.

Dlouhodobé dobrovolnictví v zahraničí: vysíláme dobrovolníky k našim partnerským organizacím v zahraničí. Dobrovolná služba obvykle trvá půl roku až rok. Právě teď nabízíme 8 dobrovolníkům možnost vyjet do Etiopie, Ugandy, Kambodži a Nepálu.

Dlouhodobé stáže v oddělení PR a fundraisingu: Nabízíme půlroční stáže (10 – 20 hodin týdně) pro studenty a absolventy. Naučíte se správu sociálních sítí, psaní příspěvků, základy péče o dárce a správy databáze kontaktů.

Příležitostná výpomoc na akcích pro veřejnost: Jezdíme na festivaly, pořádáme dny otevřených dveří a různé osvětové akce. Využijeme každé šikovné ruce i lidi, kteří se budou starat o návštěvníky.

Chcete se stát dobrovolníkem?

Nechte nám svůj kontakt níže, ozveme se vám.

Chci být dobrovolníkem
Sending

Chcete jako dobrovolník odjet pracovat do zahraničí?

EU Aid Volunteers program: Prevence katastrof a předcházení dopadům klimatických změn

Hledáme dobrovolníky v rámci programu EU Aid Volunteers do Etiopie, Nepálu, Ugandy a Kambodži. Podmínkou jsou alespoň 3 roky praxe v humanitární nebo rozvojové pomoci, znalost principů Disaster Risk Resilience, nebo předcházení dopadů klimatických změn, skvělá angličtina a předchozí pracovní zkušenosti ze zahraničí.
Přihlašujte se do 1. 5. 2017 na www.diaconiavolunteer.com.

Volunteer abroad

Kariéra

Chcete s námi pracovat plnočasově jako profesionál?

Zrovna nikoho nehledáme, ale určitě brzy budeme!

Výstavy fotografií

Nabízíme k zapůjčení fotografie, které pořídili naši kolegové v zemích, kde pracujeme.

Fotografie jsou nalepené na kapa deskách. Lze je lehce přenést a vystavit či pověsit ve vašich prostorách.

Irák

– fotografie z uprchlických táborů na severu země (foto Eliáš Molnár), rozměr 580 x 380 mm. Náhled fotografií.

Jordánsko

– fotografie z uprchlického tábora Zátarí (foto Jiří Pasz), rozměr 580 x 380 mm. Náhled fotografií.

Zambie

– fotografie z projektů podpory vzdělávání a drobného podnikání žen (foto Kateřina Novotná a Bellah Zulu), rozměr 580 x 380 mm. Náhled fotografií.

Barma/Myanmar

– 5 fotografií dětí v barmských uprchlických táborech (foto Eliáš Molnár), rozměr 1925 x 1250 mm. Náhled fotografií.

Rádi se s vámi domluvíme na zapůjčení fotografií. Napište nám na adresu pfannova.spolu@diakonie.cz nebo volejte na číslo 734 351 493.

úvodní panel k výstavě fotografií